Bij het vastleggen van een les/bekapping of het in training zetten van uw paard, verklaart de klant met onderstaande voorwaarden in te stemmen.

1. Annulering

1.1 Annuleren van een les of bekapping door de klant.

Tot 24u voor aanvang van de les of bekapping is dit kosteloos. Zo niet wordt de les of bekapping volledig aangerekend.

Annulering dient steeds telefonisch te gebeuren.

 

1.2 Annuleren van een les of bekapping door Ine Pypaert.

Het staat Ine Pypaert steeds vrij om een les of bekapping te annuleren. Indien er reeds (een deel) betaald is, wordt dit teruggestort.

 

2. Aansprakelijkheid

2.1 Aansprakelijkheid van de klant en Ine Pypaert

Ine Pypaert kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het ontstaan en de gevolgen van ongevallen. Ook voor het verlies, beschadiging of diefstal van goederen kan Ine Pypaert niet aansprakelijk worden gesteld. De eigenaar is verantwoordelijk voor zijn paard en de schade die deze kan aanbrengen. Sluit zelf een Familiale verzekering met een uitbreiding BA voor uw paard voor schade aan derden.

Het dragen van een veiligheidshelm wordt aangeraden. Het niet dragen van een veiligheidshelm is op eigen verantwoordelijkheid.

 

2.2 Paard in training

  •  Ine Pypaert gaat een inspanningsverbintenis aan en geen resultaatsverbintenis.
  •  Alle paarden dienen in goede gezondheid te verkeren. Ze dienen in orde te zijn met inentingen, ontwormingen, tandarts en hoefsmid (hoeven kunnen indien gewenst ook door mij bekapt worden). Ook dient je paard vrij te zijn van luizen.
  •  Bij paarden met (gedrags)problemen is een recent medisch verslag aangeraden.
  •  Het trainingsmateriaal dat  u meegeeft wordt in een zadelkast voorzien van een slot bewaart. Eventuele schade door gebruik of diefstal is op eigen risico van de klant.
  •  Bij twijfel zal Ine Pypaert mits toestemming van de eigenaar en op kosten van de eigenaar een dierenarts of osteopaat consulteren.
  •  Bij eventuele schade aan het paard of diefstal van materiaal of paard kan Ine Pypaert niet aansprakelijk worden gesteld. De eigenaar kan hiervoor zelf een verzekering afsluiten.

 

3. Theoriecursussen

3.1 Boekingsvoorwaarden

De inschrijving voor een cursus is definitief na de betaling van het gevraagde voorschot. Het resterende bedrag dient ten laatste voor aanvang van de cursus betaald te worden.

 

3.2 Annulering 

  • Bij annulatie van de inschrijving meer dan 90 dagen voor aanvang van de cursus krijgt u het reeds betaalde bedrag terugbetaald. 
  • Bij annulatie van de inschrijving minder dan 90 dagen voor de aanvang van de cursus krijgt u het voorschot niet terugbetaald. Indien u reeds meer dan het voorschot hebt betaald, dan wordt het overige bedrag terugbetaald.

 

3.3 Algemene voorwaarden

Het al dan niet doorgaan van de cursus is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Vanaf 4 deelnemers (organisator inbegrepen indien deze deelneemt) kan de cursus doorgaan.

De organisator kan deelnemen aan halve prijs.